• - 10 %
Sleva 10%

Helma Bauer Re-Akt 85 SR je nejlehčí helma v této kategorii pro výkonnostní hráče od značky BAUER. Helma Bauer Re-Akt 85 váží pouze 490 gramů a je nejlehčí ve své kategorii.

Více informací
Barva:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 2ks
4 199 Kč
3 779 Kč
S DPH
3 123 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 3 779 Kč

Helma Bauer Re-Akt 85 SR je nejlehčí helma v této kategorii pro výkonnostní hráče od značky BAUER.

Helma Bauer Re-Akt 85 váží pouze 490 gramů a je nejlehčí ve své kategorii. Je 3D nastavitelná a má přijemně měkký vnitřek s podporou krku pro dokonalý komfort. Disponuje výtečnou ochranou díky AEROLITH 3.0, tvarovaný interiér pro maximalní ochranu s certifikáty CSA, HECC, CE. FreeForm systém nabízí nezávislé nastavení jak délky tak šířky.

Nechcete se při vybírání zaobírat délkou a šířkou své hokejové helmy a řešit, jestli na hlavě sedí, jak má? Helma Re-Akt 85 tento problém jednou provždy vyřešila. Bez ohledu na tvar hlavy se přizpůsobí každému hráči. Které další novinky přináší?

Když návrháři značky Bauer na helmě Re-Akt 85 pracovali, chtěli hokejistům co nejvíc zjednodušit život, ale zároveň zlepšit jejich ochranu a pohodlí. Díky použití několika nových technologií se to povedlo a výsledkem je doslova nadčasová helma.

Tento model je skvělou volbou především pro výkonnostní hokejisty.

 

Libovolné nastavení délky i šířky a nízká váha

Jak je možné, že jedna helma Re-Akt 85 padne každému hráči? Je v ní zabudovaný exkluzivní systém nastavení FreeForm od společnosti Bauer, který umožňuje nezávislé nastavení délky a šířky přilby.

To znamená jediné: model Re-Akt 85 se přizpůsobí každému tvaru hlavy, a to tak, abyste po celý zápas nebo trénink pociťovali maximální pohodlí. Navíc váží pouhých 490 gramů, což z něj dělá nejlehčí helmu pro výkonnostní hráče.

 

Skvělé pohlcení nárazu a neuvěřitelný komfort

Nová helma Re-Akt 85 toho ale nabízí mnohem víc. Její velkou předností je výkonová pěna Defense Cloud Technology (DC Tech), taktéž vytvořená společností Bauer. Tato pěna za prvé dokonale pohlcuje energii nárazu a je mimořádně lehká. Za druhé hokejistovi poskytuje dosud nevídaný komfort, protože se výborně přizpůsobuje tvaru hlavy.

O zmírnění nárazů ve vypjatých situacích na ledě se stará také základna 3D Wrap, která v kombinaci s pěnou DC Tech poskytuje maximální ochranu. Protože správná ochrana hlavy je při hraní hokeje ze všeho nejdůležitější.

Tak jako u jiných částí výstroje Bauer, ani v helmě Re-Akt 85 nechybí vložka THERMOCORE ZERO, která skvěle odvádí pot a zajistí, aby vaše hlava byla neustále v suchu.

 

Výběr ze tří velikostí a několika barev

Šířku a délku helmy Re-Akt 85 přizpůsobíte tvaru své hlavy, k dispozici však máte tři základní velikosti helmy: small (S), medium (M) a large (L).

Co se designového provedení týče, je tento nový model dostupný v černé, modré, červené, bílé a tmavě modré barvě. 

 

Požadujete-li od své helmy dokonalý komfort a maximální ochranu, Re-Akt 85 pro vás bude správnou volbou.

Parametry

Značka
Bauer
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2022
ean13
688698537536

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Podukty ze stejné kategorie