• - 10 %
Sleva 10%

CCM Tacks 70 Combo JR je helma s mřížkou určená pro mladé hokejisty. Helma je vytvořena ze skořápky, která působí moderním dojmem a je jen těžko rozeznatelná od nejvyšších modelů. 

Více informací
Barva:
Jak vybrat správnou velikost?
Poslední kus skladem
2 709 Kč
2 438 Kč
S DPH
2 015 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 2 438 Kč

CCM Tacks 70 Combo JR je helma s mřížkou určená pro mladé hokejisty. Helma je vytvořena ze skořápky, která působí moderním dojmem a je jen těžko rozeznatelná od nejvyšších modelů. 

 

Klíčové vlastnosti:

VÝPLŇ S DVOJÍ HUSTOTOU: Odlehčená konstrukce celoplošné výplně s pěnou dvojí hustoty poskytuje špičkové pohodlí i ochranu hráčům libovolného věku. Odvětrávaná skořepina pomáhá ochlazovat hlavu během hry. 

NASTAVENÍ DÉLKY BEZ POUŽITÍ NÁSTROJŮ: Jednoduchý mechanismus Flip Clip po straně helmy pro individuální nastavení a vysokou úroveň pohodlí. 

SKOŘEPINA Z PE VYSOKÉ HUSTOTY S INTEGROVANÝMI KRYTY UŠÍ: Moderní vzhled preferovaný profesionály pomáhá distribuovat nárazy hráčů při rekreační hře. 

NABÍZENO SE STŘÍBRNOU MŘÍŽKOU FM70 

SPECIÁLNĚ NAVRŽENÁ PRO HRÁČE VE VĚKU OD 3 DO 7 LET - Odlehčená konstrukce celoplošné výplně s pěnou dvojí hustoty poskytuje špičkové pohodlí i ochranu, kterou hráči nejmladších kategorií určitě ocení. Odvětrávaná skořepina pomáhá ochlazovat hlavu během hry.

INDIVIDUÁLNÍ PŘIZPŮSOBENÍ DĚTSKÉ HLAVĚ BEZ POUŽITÍ NÁSTROJŮ: Jednoduché nastavení mřížky bez použití nástrojů a rychlorozepínací přezka řemínku usnadní dětem i rodičům nasazování i snímání helmy. 

SKOŘEPINA Z PE VYSOKÉ HUSTOTY S INTEGROVANÝMI KRYTY UŠÍ: Moderní vzhled preferovaný profesionály pomáhá distribuovat nárazy hráčů v žákovských kategoriích. Součástí je i personalizovaná nálepka pro snazší identifikaci hráčů. Nový ergonomický kryt ucha je připevněn k vnější skořepině, aby se dokázal lépe přizpůsobit tvaru ucha rostoucího hráče.

Parametry

Značka
CCM
Věková skupina
Junior (8-14 let)
Sezona
sezona 2022
Řada
Tacks
ean13
191520440343

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Podukty ze stejné kategorie