• - 10 %
Sleva 10%
KONSTRUKCE: KONSTRUKCE ASD (ANATOMICAL SHIELD DESIGN) S MAXIMÁLNÍM KRYTÍM - Nová konstrukce ASD byla vyvinuta s cílem poskytnout nejvyšší úroveň ochrany.  NASTAVENÍ: VNITŘNÍ PÁSEK A ZIP PRO PRO... Více informací
Barva:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 2ks
3 569 Kč
3 212 Kč
S DPH
2 655 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 3 212 Kč

KONSTRUKCE: KONSTRUKCE ASD (ANATOMICAL SHIELD DESIGN) S MAXIMÁLNÍM KRYTÍM - Nová konstrukce ASD byla vyvinuta s cílem poskytnout nejvyšší úroveň ochrany. 

NASTAVENÍ: VNITŘNÍ PÁSEK A ZIP PRO PRODLOUŽENÍ DÉLKY - Vnitřní pásek umožňuje individuální přizpůsobení, aby kalhoty dobře seděly a držely během hry na svém místě, zatímco možnost prodloužení o 1" (2,54 cm) znamená, že kalhoty mohou růst s hráčem. 

LEDVINY: TVAROVANÝ PE VÝLISEK SE SUBLIMOVANOU KOMFORTNÍ VÝPLNÍ - Spolehlivá úroveň ochrany proti nárazu a maximální pohodlí.

BOKY: JDP VÝLISKY - Elitní úroveň ochrany s výlisky na bocích, které odvádí sílu nárazu od kyčelního kloubu. 

OCHRANA ZAD: PĚNOVÝ CHRÁNIČ PÁTEŘE A PLYNULE PROPOJENÝ CHRÁNIČ KOSTRČE - Ochrana páteře na soutěžní úrovni a vylepšené pohodlí s plynulým propojením chrániče kostrče. 

STEHENNÍ CHRÁNIČE: POHYBLIVÝ TVAROVANÝ VÝLISEK Z PE PLASTU A PE PĚNA - Pohyblivý stehenní chránič poskytuje spolehlivou ochranu a zároveň prostor pro individuální nebo týmové označení. 

VRCHNÍ ČÁST: PRÉMIOVÝ NYLON 400D S ODĚRUVZDORNÝMI BOČNÍMI PANELY A VNITŘNÍM ZIPEM - Prémiový nylon pro maximální odolnost.

Parametry

Značka
CCM
Věková skupina
Junior (8-14 let)
Sezona
sezona 2022
Řada
Tacks
ean13
191520441593

Podukty ze stejné kategorie