• - 10 %
Sleva 10%
KONSTRUKCE: KONSTRUKCE ASD (ANATOMICAL SHIELD DESIGN) S MAXIMÁLNÍM KRYTÍM - Nová konstrukce ASD byla vyvinuta s cílem poskytnout nejvyšší úroveň ochrany a pohodlí v klasickém stylu.  NASTAVENÍ:... Více informací
Barva:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Poslední kus skladem
5 359 Kč
4 823 Kč
S DPH
3 986 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 4 823 Kč

KONSTRUKCE: KONSTRUKCE ASD (ANATOMICAL SHIELD DESIGN) S MAXIMÁLNÍM KRYTÍM - Nová konstrukce ASD byla vyvinuta s cílem poskytnout nejvyšší úroveň ochrany a pohodlí v klasickém stylu. 

NASTAVENÍ: VNITŘNÍ PÁSEK SE STABILIZOVANÝM CHRÁNIČEM BŘICHA A ZIPEM PRO PRODLOUŽENÍ DÉLKY - Nastavitelný vnitřní pásek drží kalhoty během hry pevně na místě, zatímco chránič břicha s větším krytím zůstává v neměnné pozici. Praktický skrytý systém umožňující prodloužení délky až o 1 palec (2,54 cm) ocení zejména rostoucí hráči. 

LEDVINY: TVAROVANÝ PE VÝLISEK SE SUBLIMOVANOU KOMFORTNÍ VÝPLNÍ - Elitní úroveň ochrany proti nárazu a maximální pohodlí. 

BOKY: JDP VÝLISKY S CHYTRÝM MATERIÁLEM D3O® LITE - Výlisky účinně odvádějí sílu nárazu od kyčelního kloubu pro elitní úroveň ochrany a chytrý materiál D3O® LITE pomáhá pohlcovat nárazy. 

OCHRANA ZAD: PĚNOVÝ CHRÁNIČ PÁTEŘE POKRYTÝ CHYTRÝM MATERIÁLEM D3O® LITE A PLYNULE PROPOJENÝ CHRÁNIČ KOSTRČE - Chytrý materiál D3O® LITE funguje jako ochranný štít poskytující elitní úroveň ochrany v oblasti páteře s plynulým propojením chrániče kostrče.

STEHENNÍ CHRÁNIČE: POHYBLIVÝ TVAROVANÝ VÝLISEK Z PE PLASTU A PE PĚNA - Pohyblivý stehenní chránič poskytuje ochranu na elitní úrovni a zároveň prostor pro individuální nebo týmové označení. 

VRCHNÍ ČÁST: PROFESIONÁLNÍ STŘIH Z PRÉMIOVÉHO NYLONU 400D S ODĚRUVZDORNÝMI BOČNÍMI PANELY, PÁSKEM A VNITŘNÍM ZIPEM - Kalhoty jsou vyrobené z prémiového Nylonu vyztuženého na bocích a pro zvýšení celkové odolnosti nabízejí řadu nových vlastností, jako např. zkrácenou délku o 1 palec (2,54 cm) v zadní části stehen nebo novou pozici zipu uvnitř nohavice pro snížení tření při bruslení křížem.

Parametry

Značka
CCM
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2022
Řada
Tacks
ean13
191520443092

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Podukty ze stejné kategorie