• - 10 %
Sleva 10%
Barva:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 2ks
3 899 Kč
3 509 Kč
S DPH
2 900 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 3 509 Kč

KONSTRUKCE: MAXIMÁLNÍ OCHRANA S KONSTRUKCÍ ASD (ANATOMICAL SHIELD DESIGN), PROFESIONÁLY PREFEROVANÝM POLYESTEREM A SYNTETICKOU KŮŽÍ Z PU - Elitní úroveň ochrany ve vysoce mobilním a prostorném provedení s inovativními technologiemi, které vašim rukám dopřejí pohodlí, aby byly připravené na všechno, co může hra přinést.

VÝPLŇ: VÝPLŇ A KOMFORTNÍ PĚNA OŠETŘENÉ TECHNOLOGIÍ POLYGIENE PROTI BAKTERIÍM A ZÁPACHU - Měkká a komfortní pěna je ošetřena proti množení bakterií i proti nežádoucímu zápachu, aby vaše rukavice působily stále svěže.

PRSTY: DVOJITÁ VRSTVA EVA PĚNY VYSOKÉ HUSTOTY S PE VLOŽKAMI A TROJDÍLNÝM UKAZOVÁČKEM - Elitní úroveň ochrany s konstrukcí, která zajišťuje mimořádnou volnost pohybu, vynikající obratnost a odolnost.

HŘBET RUKY: ODVĚTRÁVANÝ HŘBET Z MATERIÁLU VENT-TECH S INTEGROVANÝM CHRÁNIČEM PROTI NÁRAZŮM A PĚNOU D3O® (HŘBETNÍ VÝZTUŽ A KLOUBY) - Za vzhledem inspirovaným profesionály se ukrývá elitní úroveň ochrany proti nárazům ve spojení s prodyšným hřbetem, který vylepšuje proudění vzduchu, aby vaše ruce zůstaly chladné a přitom byly chráněné.

PALEC: PRO FLEXTHUMB (OD VELIKOSTI 11") - Dvoudílný flexibilní palec zvyšuje pohyblivost pro mimořádně pevný úchop.

DLAŇ: DLAŇ DURA-PALM SE SUBLIMOVANÝM MATERIÁLEM AX SUEDE A KEVLAROVÝM VYZTUŽENÍM OŠETŘENÝMI TECHNOLOGIÍ POLYGIENE PROTI BAKTERIÍM A ZÁPACHU - Materiál AX Suede dodávající profesionální cit i vyztužení jsou ošetřené proti množení bakterií a proti nežádoucímu zápachu, aby vaše ruce byly v pohodlí, svěží a vždy schopné pevně sevřít hůl.

MANŽETA: OTEVŘENÁ SEGMENTOVANÁ MANŽETA FLEXMOTION - Kratší otevřená anatomická manžeta poskytuje mimořádnou volnost pohybu a účinnou ochranu.

SUBLIMOVANÁ VÝPLŇ UVNITŘ MANŽETY - Výplň špičkové kvality působí příjemně od začátku až do konce.

Parametry

Značka
CCM
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2022
Řada
Tacks
ean13
191520441661

Podukty ze stejné kategorie