• Doprava zdarma
  • Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Lapačka Bauer MV PRO SR přináší nekompromisní mix komplexního pojetí Supreme kvality a výrazné grafiky charakteristické pro produkty rodiny Vapor.

Více informací
Barva:
Guard:
Poslední kus skladem
8 999 Kč
8 099 Kč
S DPH
6 693 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 8 099 Kč

Lapačka Bauer MV PRO přináší nekompromisní mix komplexního pojetí Supreme kvality a výrazné grafiky charakteristické pro produkty rodiny Vapor. Tato lapačka vám do hry vnese rozsáhlé pokrytí prostoru, širokou paletu pohybů a v neposlední řadě vysoký stupeň ochrany pro vaši ruku.

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • Catchlite materiál zajistí snadnější otevírání a zavírání lapačky. Žádný puk, který do ní lapíte, vám už zpátky do hřiště nevypadne.
  • Vložka dlaně ChatGrip+ je ideální pro brankáře, kteří rádi chytají s rukou v pozici prsty k palci. Díky této technologii vám navíc bude lapačka na ruce neskutečně držet; lepší kontrola nad právě chyceným kotoučem je samozřejmost.
  • Na zápěstí najdete pásek, který je nastavitelný, takže si můžete rukavici připevnit na zápěstí přesně tak, jak vám to vyhovuje.

 

Hokejová lapačka á la Vapor

Pokud hledáte lapačku, která vám přinese bezpečí a prvotřídní kontrolu nad pukem, je právě tahle – Bauer MVPRO – jako šitá vám na míru. Bonusem navíc pak bude samozřejmě dravá "vapoří" grafika.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2024
Řada
Supreme

Podukty ze stejné kategorie