• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Mikina CCM Pullover je ztělesněním pohodlí a stylu pro všechny, kdo hledají spolehlivý a vkusný kousek do svého šatníku. S jednoduchým, ale efektivním designem a kvalitními materiály je tato mik... Více informací

Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 3ks
2 199 Kč
1 979 Kč
S DPH
1 636 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 1 979 Kč

Mikina CCM Pullover je ztělesněním pohodlí a stylu pro všechny, kdo hledají spolehlivý a vkusný kousek do svého šatníku. S jednoduchým, ale efektivním designem a kvalitními materiály je tato mikina dokonalou volbou pro každodenní nošení.

Tato mikina nabízí pohodlí a tepelnou izolaci díky použitým kvalitním materiálům. Je vhodná pro nošení v různých ročních obdobích, což z ní dělá skvělý doplněk pro různé příležitosti.

CCM Pullover se vyznačuje jednoduchým střihem, který umožňuje pohyblivost a komfort při nošení. Mikina má klasický vzhled, což z ní činí všestranný kousek do šatníku.

S touto mikinou můžete vyjádřit svůj osobní styl a cítit se pohodlně v každém okamžiku. Bez ohledu na to, zda ji nosíte na volnočasové aktivity, setkání s přáteli nebo běžné denní nošení, mikina CCM Pullover vám zajistí styl a komfort.

Parametry

Značka
CCM
Štítek
Novinka
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
Bez sezony
ean13
191520733568

Podukty ze stejné kategorie