• - 10 %
Sleva 10%

Chránič bruslí Skate Fenders Compact Pro jsou určeny k ochraně nártu hokejisty a účinně snižují bolestivá zranění, která jsou způsobena nastřelením puku do nohy. Používané ve všech ligách na svě... Více informací

Barva/Velikost:
Skladem 3ks
1 749 Kč
1 574 Kč
S DPH
1 301 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 1 574 Kč

Chránič bruslí Skate Fenders Compact Pro jsou určeny k ochraně nártu hokejisty a účinně snižují bolestivá zranění, která jsou způsobena nastřelením puku do nohy. Používané ve všech ligách na světě a to i NHL.

Chrániče Campact Pro jsou určeny pro hráče, kteří nechtějí nosit chrániče bruslí s plným krytím, ale chtějí být chráněni před nárazy puků a holí v citlivých oblastech kotníku a nártu.

 

Konstrukce

Model COMPACT PRO je vyroben ze stejného odolného, lehkého a vysoce kvalitního polykarbonátu jako naše modely FULL PRO a stejně jako naše chrániče bruslí FULL PRO jsou navrženy tak, aby chránily nohy tím, že odrážejí a rozptylují energii nárazu.

Chrániče COMPACT PRO se snadno připevňují k bruslím pomocí pásku, který se vkládá pod spodní přední tkaničky, a jediného zadního pásku kolem oblasti kotníku. To umožňuje rychlý a snadný přístup ke tkaničkám jednoduchým odepnutím zadního pásku a vyklopením chrániče dopředu. (Mnoho hráčů nechává Fendery připevněné k bruslím - dokonce i v taškách na vybavení.)

 

Velikosti

Velikost chrániče se určuje podle velikosti, šířky a stylu hokejové brusle.

Velikosti S a M - je vhodná pro velikosti od 4/4,5 (EU) po velikost 8 (EU) - idealní pro úzké až normální šířky hokejových bruslí.

Velikost L - je vhodná pro velikost 8 (EU) a výše - ideální pro normální až širokou šířku hokejové brusle.

Parametry

Značka
Skate Fenders
Sezona
Bez sezony
ean13
853566003042

Podukty ze stejné kategorie