• - 10 %
Sleva 10%

Tenké sportovní kotníkové ponožky Sherpax Elbrus z vlny Merino, které jsou překvapivě funkční a vynikající pro své termoregulační vlastnosti. 

Více informací
Barva:
Velikost:
Skladem 4ks
179 Kč
161 Kč
S DPH
133 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 161 Kč

Tenké sportovní kotníkové ponožky Sherpax Elbrus z vlny Merino, které jsou překvapivě funkční a vynikající pro své termoregulační vlastnosti. Tyto ponožky jsou ideálním společníkem pro všechny sportovní aktivity, při kterých je na prvním místě pohodlí a výkon.

Jejich konstrukce byla promyšlena do nejmenšího detailu. Dvě větrací mřížky - jedna nad špičkou a druhá v ohybové oblasti nad přední částí chodidla - zajišťují optimální proudění vzduchu, takže vaše nohy zůstanou svěží a suché po celou dobu tréninku. Na stélce jsou také speciální kanálky, které zvyšují odvod vlhkosti, což znamená, že se budete cítit v suchu a pohodlí i během intenzivní aktivity.

Pro větší odolnost a ochranu mají ponožky zesílenou špičku a patu. Tato konstrukce zabraňuje oděru a prodlužuje životnost ponožek i při náročnějším cvičení nebo sportovním výkonu.

Celkově jsou tyto tenké sportovní ponožky ideální pro každého, kdo klade důraz na pohodlí, výkon a kvalitu. Ať už se chystáte na trénink, běh nebo jinou sportovní aktivitu, tyto ponožky vám poskytnou spolehlivou oporu a pohodlí, které potřebujete k dosažení svých cílů. Díky svým jedinečným vlastnostem se stanou nezbytným doplňkem vaší sportovní výbavy.

Parametry

Značka
Sherpax
Sezona
Bez sezony

Podukty ze stejné kategorie