• - 10 %
Sleva 10%

Nízké ponožky do bruslí PERFORMANCE LOW SKATE SOCK. Ponožky Bauer Performance patří k těm nejlepším na trhu v poměru cena/výkon.

Více informací
Velikost:
Skladem 5 a více
499 Kč
449 Kč
S DPH
371 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 449 Kč

Nízké ponožky do bruslí PERFORMANCE LOW SKATE SOCK. Ponožky Bauer Performance patří k těm nejlepším na trhu v poměru cena/výkon.

Hokejové ponožky Bauer Performance v kratším provedení Low, které nabízíme ve dvou velikostech. Vzhledem k cenové dostupnosti tohoto modelu jde o ideální volbu pro všechny hráče, kteří nechtějí investovat do nejdražších ponožek, ale zároveň vědí, že kvalitní ponožka v brusli je základ úspěchu. Potěší i profíky, jimž tento typ vyhovuje.

Ponožky Bauer Performance se vyznačují především svou lehkostí a prodyšností, což oceníte při nejnáročnějších zápasech, kdy vaše nohy dostávají zabrat. Návrháři do ponožek přidali přízi Coolmax a také kompresní podporu klenby, která je v této cenové kategorii absolutní novinkou. Vzniku zápachu a bakterií zamezuje technologie Sanitized, rozdíl oproti obyčejným ponožkám tak poznáte už po prvním použití. Příjemným bonusem tohoto modelu je výrazný a působivý design, který vkusně doplní zbytek vaší výstroje. 

Materiál: 56% Coolmax, 36% Nylon, 6% Polyester, 2% Lycra.

ponozky.png

Parametry

Značka
Bauer
Sezona
Bez sezony
ean13
688698495133

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Podukty ze stejné kategorie