• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Sportovní hydratační směs PLYRS Hydratation Mix s příchutí Cherry Berry nabízí osvěžující směs šťavnatých třešní a sladkých lesních plodů. Dokonalé osvěžení bez cukru a kofeinu. 

Více informací
Skladem 5ks
1 299 Kč
1 169 Kč
S DPH
1 017 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 1 169 Kč

Sportovní hydratační směs PLYRS Hydratation Mix s příchutí Cherry Berry nabízí osvěžující směs šťavnatých třešní a sladkých lesních plodů. Jeho osvěžující a vyvážená chuť je ideální pro rychlé zahnání žízně před, při i po intenzivním cvičení. Ovocné tóny dodávají nápoji příjemný a povzbuzující charakter, který podpoří vaši výkonnost.

PLYRS je dokonalé osvěžení bez cukru a kofeinu. Plná nálož vitamínů a elektrolytů dostane vaše tělo do tempa a snadno kompenzuje námahu. Tajemství PLYRS? Přírodní chutě a barvy! Jsou použity pouze ty nejlepší ingredience, aby vás PLYRS udržel v pohybu po dlouhou dobu. Žádné umělé přísady, žádné zbytečné kalorie – čistá chuť v každém nápoji.

 

Klíčové vlastnosti

  • Obsah balení: 382,5 g (45 porcí)
  • Doporučené dávkování je 1 porce na 0,5 litru vody, což zajišťuje optimální hydrataci. Výhodou tohoto produktu je však jeho flexibilita – můžete si namíchat ideální poměr podle svých preferencí. Tato přizpůsobivost umožňuje každému najít si ideální poměr pro perfektní a chutné osvěžení.
  • Složení: Neobsahuje žádná umělá barviva, konzervanty ani přidaný cukr. Tento nápoj je rovněž veganský a respektuje vaše tělo i zdraví. Dopřejte si kvalitní hydrataci s efektivním složením, které vás podpoří při všech náročných aktivitách.
  • Obsahuje vyváženou kombinaci klíčových elektrolytů – sodíku, draslíku, hořčíku a vápníku. Tyto minerály jsou nezbytné pro udržení správné hydratace, funkce svalů a rovnováhy elektrolytů, což pozitivně ovlivňuje váš výkon a celkové zdraví. Sodík a draslík regulují rovnováhu tekutin v těle, zatímco hořčík a vápník podporují správnou funkci svalů a nervového systému.
  • Plyrs není jen obyčejný hydratační nápoj. Je obohacen o komplex vitamínů B, včetně B6, B2 (riboflavin) a B12. Vitamín B6 podporuje metabolismus bílkovin a glykogenu, což zvyšuje energetickou hladinu a snižuje únavu. Riboflavin (B2) pomáhá chránit buňky před oxidačním stresem a vitamín B12 podporuje tvorbu červených krvinek a správnou funkci nervového systému. Díky obsahu zinku, který posiluje imunitní systém, poskytuje Lemon Lime RTM komplexní podporu aktivnímu životnímu stylu.

Parametry

Značka
Plyrs
Štítek
Novinka
Sezona
Bez sezony

Podukty ze stejné kategorie