• Doprava zdarma
  • Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Bauer Synthetic Ice Tiles White 25pck jsou perfektním řešením pro nadšence ledního hokeje, kteří chtějí procvičit své dovednosti doma. Tyto menší, lehké dlaždice nabízí snadné nastavení a dávají... Více informací

Poslední kus skladem
12 699 Kč
11 429 Kč
S DPH
9 446 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 11 429 Kč

Bauer Synthetic Ice Tiles White 25pck jsou perfektním řešením pro nadšence ledního hokeje, kteří chtějí procvičit své dovednosti doma. Bruslení je zásadní pro každého hráče ledního hokeje, který chce dosáhnout elitní úrovně, a nyní Bauer nabízí řešení, které umožňuje hráčům trénovat kdykoli a kdekoli chtějí. Tyto menší, lehké dlaždice nabízí snadné nastavení a dávají vám tak flexibilitu, abyste je mohli použít kdekoli.

Balení obsahuje 25 ks dlaždic Bauer Synthetic Ice Tiles White.

 

Autentický zážitek jako na ledu

Jednou z výjimečných vlastností syntetických dlaždic je to, že poskytují povrch vhodný pro bruslení, který působí jako skutečný led. Dlaždice jsou vyrobeny z materiálu UHMW-PE, který je samomazný a chráněný proti UV záření. Patentovaný zámkový systém zajišťuje, že dlaždice jsou pevně spojeny dohromady, přičemž stále umožňuje snadné rozebrání a přenositelnost.

 

Flexibilní rozšiřování kluziště

Texturovaný povrch dlaždic dále zlepšuje vlastnosti klouzání a poskytuje vám autentický zážitek jako na ledu. Jak vaše potřeby bruslení rostou, můžete do svého nastavení snadno přidat další dlaždice. Tato flexibilita vám umožňuje přizpůsobit si kluziště tak, aby vyhovovalo vašim specifickým tréninkovým požadavkům. Instalace syntetických ledových dlaždic Bauer je hračka. Mohou být instalovány prakticky kdekoli, ať už je to vaše garáž, sklep, školní nebo obchodní tělocvična nebo dokonce nad tenisovým kurtem nebo bazénem. Instalaci můžete snadno provést sami pomocí gumového kladiva, abyste nepoškodili povrch.

 

Výhody:

  • povrch vhodný pro bruslení jako skutečný led
  • snadná a rychlá instalace
  • pohodlné a přenosné

 

Syntetické ledové dlaždice Bauer poskytují dokonalé řešení pro hráče ledního hokeje, kteří chtějí pohodlí a flexibilitu při cvičení podle svých vlastních podmínek. Díky povrchu vhodnému pro bruslení, snadné instalaci a nízké údržbě vám naše dlaždice umožňují postavit si vlastní upravené kluziště a posunout své bruslařské dovednosti na další úroveň.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Sezona
Bez sezony

Podukty ze stejné kategorie