• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Chrániče loktů Bauer Supreme Mach SR nabízejí zase o něco spolehlivější ochranu než předcházející řada naší výstroje. Novinkou rovněž je, že chránič můžete premiérově pořídit i ve velikosti XL S... Více informací

Skladem 5ks
4 199 Kč
3 779 Kč
S DPH
3 123 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 3 779 Kč

Lokty, tak zrovna ty jsou během zápasů namáhány více než dost. A navíc musí vydržet nespočet soubojů a nárazů. Každý profesionální hráč tak pro sebe vždy hledá jen ty nekvalitnější chrániče loktů. A najde loketní chrániče Bauer Supreme Mach!

Chrániče loktů Bauer Supreme Mach nabízejí zase o něco spolehlivější ochranu než předcházející řada naší výstroje. Novinkou rovněž je, že chránič můžete premiérově pořídit i ve velikosti XL Senior, což ocení zejména urostlí obránci.

 

Klíčové vlastnosti a funkce

  • ErgoDynamic Lab Elbow Cap – tato část výstroje je vyrobena tak, aby loket zapadl hluboko do chrániče a pevně seděl na loketním kloubu. Díky tomu chránič absorbuje všechny nárazy, které hráč během zápasů inkasuje. K tomu mu dopomůže i funkce DS Tech Pods.
  • Zároveň ale chránič disponuje funkcí Active Motion Protection, takže vedle ochrany poskytuje výstroj i plný rozsah pohyblivosti.
  • Materiál CURV Composite, který je odolný i lehký zároveň, skvěle ochrání biceps před náhodným proseknutím, aniž by byl sval jakkoli omezován. To podpoří i technologie AMP Hinged Bicep.
  • Před tvrdými nárazy loket ochrání výkonná pěna Defense Cloud Tech.  
  • Technologie Thermocore Zero pohlcuje pot, stejně jako nepříjemný zápach.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2023
Řada
Supreme
ean13
688698601626

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Podukty ze stejné kategorie