• Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Také juniorští hráči potřebují elitní ochranu a konkurenceschopné odvětrávání při dlouhých a náročných trénincích na ledě. Ramenní chrániče CCM TACKS XF JR jim dodají sebevědomí a zajistí větší ... Více informací

Skladem 4ks
4 129 Kč
3 716 Kč
S DPH
3 071 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 3 716 Kč

Také juniorští hráči potřebují elitní ochranu a konkurenceschopné odvětrávání při dlouhých a náročných trénincích na ledě. Ramenní chrániče CCM TACKS XF JR jim dodají sebevědomí a zajistí větší pohodlí a vynikající přizpůsobitelnost.

Tyto chrániče s bočními panely z lisované pěny ZOTEFOAM, předními a zadními vzduchovými kanálky, ramenními krytkami se vstřikovaným JDP s odkrytými pěnovými potahy a zvýšenou pohyblivostí naší konstrukce ASD (Anatomical Shield Design) zajišťují komplexní pokrytí při všech situacích na ledě.

 

Klíčové vlastnosti

  • Maximální pokrytí ASD (Anatomical Shield Design) + zvýšená pohyblivost s tvarovanou pěnou ZOTEFOAM: Špičková ochrana díky lisovaným bočním panelům ZOTEFOAM a předním/zadním vzduchovým kanálkům. Tento kus je optimalizován pro ochranu elitních hráčů a poskytuje bezkonkurenční ventilaci, která pomáhá ochlazovat tělo po celou dobu hry.
  • Vstřikované ramenní krytky JDP s odkrytým pěnovým potahem: Profesionální konstrukce odvádí sílu nárazu od ramenního kloubu.
  • Vzduchový kanál + nastavitelné popruhy na trup ADPTFIT: Konkurenceschopná ventilace se vzduchovými kanálky uvnitř vložky a délkově nastavitelnými popruhy usnadňujícími nalezení ideálního usazení na míru.
  • Vstřikovaný plastový kryt + nastavitelná délka a výška popruhu: Přizpůsobitelný tvar a zesílené chrániče bicepsů poskytují profesionální ochranu, když ji potřebujete.
  • Pohyblivé hybridní kryty hrudní kosti a páteře + D3O® Zero na solar plexus a dolní část páteře: Plovoucí kryt hrudní kosti zajišťuje špičkovou pohyblivost a pohodlí, zatímco lisovaná HD pěna s technologií D3O® Zero v oblasti solaru a dolní části páteře poskytuje maximální ochranu.
  • Podšívka ZOTEFOAM odpuzující pot: Jedinečná konstrukce bez podšívky umožňuje, aby pěna ZOTEFOAM s uzavřenými buňkami plnila svou funkci tím, že neabsorbuje pot, zatímco inovativní vzduchové kanálky v přední a zadní části zajišťují proudění vzduchu na nejvyšší úrovni.
  • Posuvné krytí klíční kosti chrániči z PE plastu: Elitní ochrana klíční kosti se skvělou pohybilivostí.
  • Výškově nastavitelné a odnímatelné přední a zadní polštářky: Odnímatelná a nastavitelná dodatečná spodní ochrana nabízí přidané krytí, které chrání a zmenšuje mezery při kombinaci s hokejovými kalhotami. 

Parametry

Značka
CCM
Štítek
Novinka
Věková skupina
Junior (8-14 let)
Sezona
sezona 2024
Řada
Tacks
ean13
191520818241

Podukty ze stejné kategorie