• Doprava zdarma
  • Novinka
  • - 10 %
Hokejová helma Bauer Hyperlite 2 je nejpokročilejší helma, jakou jsme kdy vyrobili. Při jejím vývoji jsme – až na design skořepiny – všechny její konstrukční prvky totálně překopali, nebo raději ro... Více informací
Barva:
Velikost:
Jak vybrat správnou velikost?
Skladem 3ks
10 999 Kč
9 899 Kč
S DPH
8 181 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 9 899 Kč

Hokejová helma Bauer Hyperlite 2 je nejpokročilejší helma, jakou jsme kdy vyrobili. Při jejím vývoji jsme – až na design skořepiny – všechny její konstrukční prvky totálně překopali, nebo raději rovnou vyvinuli úplně nanovo. Výsledkem je nejmodernější hokejová přilba určená pro elitní a profesionální hráče, kteří nechtějí přistupovat na kompromisy v oblasti pohodlí, ochrany a výkonu.

 

Revoluční hokejová helma 

Největším tahákem nové helmy je určitě revoluční buněčná struktura GX-POD ve vnitřku přilby, která díky své pružnosti spolehlivě tlumí všechny typy nárazů jakékoli síly. GX-POD se zcela prozřetelně nachází na místech, která bývají při hře zasažena nejčastěji, takže ochrana vaší hlavy na ledě tak bude zase o notný kus vyšší.  

S GX-POD je přímo propojená technologie Elite Ventilation, která pomocí strategicky umístěných vnějších větracích otvorů zlepšuje proudění vzduchu, takže se hlava nepřehřívá a rychleji regeneruje. O celkové pohodlí hlavy se postará i naše osvědčená speciální lehká pěna Aerolite, která posloužila pro základ vnitřní výstelky a díky její přítomnosti tak helma hlavu nezatěžuje o jediný gram více, než je nezbytně nutné.

Samozřejmě nechybí ani prvky, jejichž pomocí si můžete tuto precizní helmu přizpůsobit. Kombinace systémů Occipital Lock a FreeForm Adjustment umožňuje snadné nastavení a přizpůsobení skořepiny helmy tak, aby hlavu dokonale uzamkla. Díky tomu přilba při výkonu skvěle drží a spolehlivě chrání – aniž byste vnímali, že ji na hlavě vůbec máte.

 

Hokejová přilba pro každého 

Všechny hráče určitě také potěší, že jsme helmu hodili do výroby v celé řadě velikostí a mnoha barevných variantách. Díky tomu můžeme nabídnout prvotřídní, bezpečnou a pohodlnou ochranu hlavy pro každého hokejistu, který hraje na profi úrovni, nebo zkrátka jen chce pro sebe to nejlepší.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Věková skupina
Senior (14 let a více)
Sezona
sezona 2023
ean13
688698588873

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Podukty ze stejné kategorie