• Doprava zdarma
  • Novinka
  • - 10 %
Sleva 10%

Bauer Dryland Training 25 PCK jsou perfektním řešením pro nadšence ledního hokeje, kteří chtějí procvičit své dovednosti doma. Tyto dlaždice poskytují nejlepší povrch pro manipulaci s pukem a st... Více informací

Poslední kus skladem
10 899 Kč
9 809 Kč
S DPH
8 107 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 9 809 Kč

Bauer Dryland Training 25 PCK jsou perfektním řešením pro nadšence ledního hokeje, kteří chtějí procvičit své dovednosti doma. Tyto dlaždice poskytují nejlepší povrch pro manipulaci s pukem a střelbu, což vám umožní zlepšit vaši hru, aniž byste museli na led.

Balení obsahuje 25 ks dlaždic Bauer Dryland.

 

Vytvořte si své vlastní hokejové kluziště

Dlaždice jsou k dispozici v bílé barvě, což vám umožní postavit si vlastní hokejové kluziště. Jedinečné složení použité v těchto dlaždicích zajišťuje, že puk snadno klouženapodobuje pocit ledu a poskytuje ideální povrch pro nácvik ovládání puku nebo střel.

Další z předností těchto dlaždic je i jejich odolnost. Jsou vyrobeny z nejlepšího HDPE materiálu a jsou navrženy tak, aby vydržely roky používání, což z nich činí dlouhodobou investici pro každého hráče ledního hokeje. Kromě toho jsou tyto dlaždice vhodné pro vnitřní i venkovní použití, což vám dává flexibilitu cvičit, kdekoli je to pro vás nejvhodnější.

 

Pocit ledu, ať jste kdekoliv

Instalace je s tréninkovými dlaždicemi Bauer Dryland hračkou. Patentovaný symetrický klipovací systém umožňuje rychlé a snadné nastavení a lehký a flexibilní design zajišťuje, že dlaždice lze instalovat i na nerovném terénu. Ať už si chcete zřídit cvičnou plochu ve své garáži, suterénu nebo dokonce v tělocvičně, tyto dlaždice lze snadno nainstalovat a rozebrat pro přenosnost.

Co se týče údržby, nebudete se muset bát poškození hrací plochy. Tyto dlaždice jsou navrženy tak, aby byly šetrné k povrchu, na který jsou instalovány, a zajistily, že můžete cvičit, aniž byste způsobili jakoukoli újmu.

 

Výhody:

  • realistický pocit jako z ledu
  • odolné a dlouhotrvající
  • snadná instalace a přenosnost

 

Bauer Dryland Training dlaždice jsou nutností pro každého hráče ledního hokeje, který chce zlepšit své dovednosti doma. Díky své odolné konstrukci, snadné instalaci a realistickému pocitu podobnému ledu jsou tyto dlaždice dokonalým doplňkem vaší tréninkové rutiny.

Parametry

Značka
Bauer
Štítek
Novinka
Sezona
Bez sezony

Podukty ze stejné kategorie