• - 10 %
Sleva 10%

Červené syntetické dlaždice od Bauer Synthetic Ice Tiles poskytují ideální řešení pro lední hokejisty, kteří hledají pohodlí a flexibilitu při tréninku ve vlastním prostředí. 

Více informací
Skladem 2ks
1 999 Kč
1 799 Kč
S DPH
1 487 Kč bez DPH

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 1 799 Kč

Červené syntetické dlaždice od Bauer Synthetic Ice Tiles poskytují ideální řešení pro lední hokejisty, kteří hledají pohodlí a flexibilitu při tréninku ve vlastním prostředí. Díky povrchu podobnému ledu, jednoduché instalaci a minimální údržbě vám naše dlaždice umožní vytvořit vlastní upravené kluziště a posunout své bruslařské dovednosti na vyšší úroveň.

Bruslení je klíčovým prvkem pro každého ledního hokejistu, který touží dosáhnout elitní úrovně. Nyní přichází Bauer s inovativním řešením, které umožňuje hráčům trénovat kdykoli a kdekoli podle vlastních potřeb. S dlaždicemi v červené a modré barvě můžete upravit svůj tréninkový prostor a vytvořit si vlastní kluziště. Tyto lehké a snadno přenosné dlaždice usnadňují instalaci a umožňují vám trénovat prakticky kdekoli.

Jedním z výjimečných rysů syntetických dlaždic je autentický zážitek podobný bruslení na ledě. Vyrobené jsou z materiálu UHMW-PE, který je samomazný a odolný vůči UV záření, poskytují povrch s vlastnostmi skutečného ledu. Patentovaný rybinový zámkový systém zajistí pevné spojení dlaždic a zároveň umožní snadné rozebrání a přenositelnost.

S flexibilní možností rozšíření kluziště můžete snadno přidávat další dlaždice podle svých potřeb, což vám umožní přizpůsobit si tréninkový prostor podle konkrétních požadavků. Instalace syntetických ledových dlaždic Bauer je jednoduchá a může být provedena prakticky kdekoli, jako například v garáži, sklepě nebo tělocvičně. Proces instalace je snadný a můžete ho zvládnout sami pomocí gumového kladiva, abyste nedošlo k poškození povrchu.

 

Hlavní výhody jsou:

  • Povrch vhodný pro bruslení, simuluje skutečný led
  • Snadná a rychlá instalace
  • Pohodlné a přenosné
  • 5 ks v balení

Parametry

Značka
Bauer
Sezona
Bez sezony

Podukty ze stejné kategorie